Zinedine Zidane fortsætter jagten på 26-årig Man Utd-stjerne

Nicolai Busekist — 17. nov 2020 10:46
Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Der er få ting, der ændrer sig lige så hurtigt og dramatisk som transfermarkedet. Tingene kan se ud til at være på vej i én retning, og pludselig går det den modsatte vej. I Real Madrids tilfælde skete dette for nylig med Ajax-playmaker Donny van de Beek, hvor kontrakterne var klar og ventede på underskriften.

LÆS OGSÅ: Rygte: Storklub vil byde på Sergio Ramos

Pludselig endte spilleren med i stedet at tilslutte sig Manchester United. Derfor er klubben nødt til at holde øje med Paul Pogbas situation. Til trods for, at Los Blancos' planer om at hente franskmanden til Madrid ikke har båret frugt endnu, har Pogba, der er repræsenteret af Raiola, ikke mistet håbet endnu.

Pogba udtalte for nylig, at et skifte til Real Madrid ville være "en drøm". Når man tager omstændighederne med i overvejelserne, hvilket omfatter De Røde Djævles besynderlige situation samt at han efter denne sæson blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, vil han værdi kun være faldende i fremtiden.

Der er en aftale om, at han kan frigøres for 60 millioner euro i 2021. I modsætning hertil, er en spiller som Eduardo Camavingas værdi kraftigt stigende, da han efterspørges af flere europæiske tophold, hvilket bl.a. omfatter både PSG, Juventus og Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Barcelona-talent takker Real Madrid for afvisning

Paul Pogba har fortsat nogle af de bedste år i sin karriere foran sig, mens Eduardo derimod er en forholdsvis ukendt spiller. Tager man dette i med i betragtningen, samt det faktum, at Zinedine Zidane helst vil have Pogba, som han har forsøgt at få klubben til at hente siden 2016, er det meget muligt, at franskmanden genovervejer deres planer om Camavinga.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere