I de seneste dage har et stort navn inden for fodboldverdenen, Zinedine Zidane, været genstand for intens spekulation i forbindelse med trænerskiftet i Bayern München.

Den tyske gigant har oplevet en række skuffende resultater, med tre nederlag i træk – to i Bundesligaen og et i Champions League. Disse resultater har sat Bayerns position i toppen af ligaen under pres, især da Bayer Leverkusen har cementeret deres føring.

Thomas Tuchel, Bayern Münchens nuværende træner, står over for en usikker fremtid i klubben, trods ledelsens forsikringer om, at han vil være ved roret til weekendens kamp mod RB Leipzig. Skulle denne kamp ende med endnu et nederlag, synes Tuchels dage i klubben at være talte.

I lyset af denne usikkerhed har Bayerns ledelse angiveligt vendt blikket mod Zinedine Zidane, som har været uden trænerjob siden hans afgang fra Real Madrid i sommeren 2021.

Zidane, der førte Real Madrid til tre Champions League-titler på stribe og to spanske mesterskaber, er et varmt emne i Bayerns søgen efter en ny træner.

En anden profil, der er blevet nævnt i forbindelse med jobbet, er Xabi Alonso, som har imponeret med sit arbejde hos Bayer Leverkusen, hvor han har transformeret holdet til en formidabel kraft i denne sæson.