AC Milan-stjernen Zlatan Ibrahimovic langer i sin nye bog ud efter en tidligere holdkammerat, som han beskylder for at have udnyttet Christian Eriksens kollaps.

Zlatan Ibrahimovic langer ud efter sin tidligere holdkammerat Hakan Calhanoglu, som han beskylder for at have ‘udnyttet’ Christian Eriksens kollaps. Det skriver Daily Star.

LÆS OGSÅ: Efter dårlige præstationer: Xavi organiserer særlig taktisk træning for Barca-spiller

Ifølge den svenske angriber udnyttede Calhanoglu det faktum, at Inter pludselig manglede den danske landsholdsspiller på midtbanen.

Eriksen chokerede hele fodboldverdenen, da han i Danmarks åbningskamp mod Finland i EM fik et hjertestop. Det har betydet, at den 29-årige landsholdsstjerne ikke har været på banen siden.

Han har ikke længere mulighed for at spille i Italien, da han har fået indopereret en ICD-enhed. Det er en form for avanceret pacemaker, som det ikke er tilladt at spille med i Italien.

Som et resultat af dette, var Inter nødt til at gå på jagt efter en offensiv midtbanespiller i sommer. Inter kiggede dog ikke langt væk, for afløseren for Eriksen fandt de hos de lokale rivaler fra AC Milan.

De endte nemlig med at hente Calhanoglu i Inter, da hans kontrakt med rivalerne udløb i sommer. Dermed havde de mulighed for at hente ham til klubben på en fri transfer.

I sidste sæson var det bl.a. Calhanoglu, der stod for en lang række oplæg til Ibrahimovic. Nu har Zlatan i sin ny bog ‘Adrenalina’ hævdet, at hans tidligere holdkammerat udnyttede Eriksens situation til at sikre et skifte.

“Vi er nødt til at takke ham for det, han gav til holdet og ønske ham det bedste i fremtiden,” skriver Ibrahimovic i sin bog, og fortsætter:

“Det lyder slemt at sige, men Calha udnyttede en tragisk situation. […] Eriksen fik et hjertestop, så Inter havde brug for en spiller i den position, og døren åbnede sig for Hakan.”

LÆS OGSÅ: ‘Svært valg’: Zlatan vælger den bedste spiller af Messi og Ronaldo

Siden hans kollaps har der været tvivl om, hvad Christian Eriksens fremtid kommer til at byde på. For nylig lød det dog, at han har genoptaget sin træning. Han har dog endnu ikke fundet en ny klub.