Tidligere i år (i både marts og april) var der flere rygter om, at den brasilianske forsvarsspillere Luis Felipe, der i dag spiller i Lazio, er på vej til FC Barcelona.

Nu er der igen gang i rygterne, og den 23-årige brasilianer bliver igen sat i forbindelse med et skifte til Barcelona. Angiveligt ville det være muligt for den spanske storklub at hente Felipe for omkring 30 mio. euro. Hans kontrakt med Lazio udløber i sommeren 2022.

I det seneste transfervindue forsøgte Barca til sidste øjeblik at styrke deres centrale forsvar. Blandt andet var Eric Garcia blandt de kandidater, der blev overvejet. Nu lyder rygterne dog på, at Barca i stedet har rettet øjnene mod Luis Felipe.

Det er den catalanske avis Mundo Deportivo, der skriver, at Luis Felipe er på Barcelonas radar. Han scorede desuden forleden 2-0-målet i Lazios sejr over Borussia Dortmund.

Tirsdag forlængede Barca med Piqué til 2024 og Lenglet til 2026. Desuden har de også Araujo og Umtiti til det centrale forsvar.

Dog har Umtiti ikke været i stand til at debutere i denne sæson. Derfor kan købet af en ny forsvarsspiller sagtens vise sig at være én af prioriteterne på den korte bane for catalanerne.