Serie A-klubben AC Milan har angiveligt interesse i at hente den nuværende Barcelona-spiller Alex Collado

Ifølge den pålidelige Mundo Deportivo-journalist Gabriel Sans er AC Milan interesseret i at hente den 22-årige Alex Collado.

LÆS OGSÅ: Mest værdifulde La Liga-hold: To Barca-spillere er blevet udtaget

Den spanske journalist bekræfter, at den italienske klub har henvendt sig med forespørgsler om kantspilleren. De har dog ikke henvendt sig direkte til klubben, men har derimod kontaktet hans repræsentanter.

Angiveligt har der allerede været en vis kontakt mellem parterne, men AC Milan er dog ikke den eneste klub, der viser interesse for den unge spiller. Collado skulle nemlig også være på radaren hos engelske Sheffield United.

Begge hold ser ud til at have en rimelig chance for at hente Collado, da han ikke er en spiller, der bliver brugt af Ronald Koeman. Derfor kæmper han også for at få spilletid, men det kaster dog ikke noget af sig.

På mange punkter minder hans situation om Riqui Puig eller Miralem Pjanic, som også er spillere, der er blevet frosset ude af truppen. I begge tilfælde har han forklaret, at de ikke har de profiler, som han ønsker at satse på.

LÆS OGSÅ: Nagelsmann vil på indkøb i Barcelona: Vil hente flere spillere

Efter sigende er det planen i AC Milan, at de vil hente Collado, så de kan bruge ham som afløser for den 26-årigeSamu Castillejo. Hidtil har den 22-årige Collado kun fået to kampe for førsteholdet i Barcelona, mens han har været i aktion 83 gange for Barca B.