For tiden arbejder Barcelona på at forlænge med Ilaix Moriba. Hidtil har der dog været uenighed om det økonomiske aspekt, hvilket har medført, at Moriba er blevet rykket ned på U19-holdet.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser bud på Clement Lenglet

Det kan dog ende med at presse ham til at søge væk fra klubben, da han andre steder fra er blevet tilbudt mere lukrative tilbud. Ifølge Manchester Evening News har han fået tilbud fra både Chelsea og Manchester City, der begge er klar til at fordoble hans ønskede løn i Barcelona.

Efter sigende skulle begge de engelske klubber være klar til at tilbyde ham en løn på 6 millioner euro, som skulle være det dobbelte af, hvad han kræver at få i den catalanske klub. Indtil videre har Barcelona dog ikke været klar til at tilbyde Moriba denne løn.

Den ønskede løn vil gør ham bedre betalt end flere andre unge spillere på førsteholdet. Det drejer sig om Ronald Araujo (2,2 mio. euro), Pedri (2 mio. euro), Moussa Wague (500.000 euro), Riqui Puig (340.000 euro) og Inaki Pena (185.000 euro).

Ifølge Diario Sport er Moriba på nuværende tidspunkt lige så godt betalt, som Pedri, da han også får 2 millioner euro om året. I og med, at han er blevet rykket ned på U19-holdet, er der ingen tvivl om, at han er den bedst betalte spiller på holdet.

LÆS OGSÅ: Barca-boss bekræfter: Messi vil blive

Sport har tidligere skrevet, at Barcelona er klar til at tilbyde ham en treårig kontrakt med højere løn, men de er ikke villige til at matche hans lønkrav på 3 millioner euro.