Der er flere spillere, som Barcelona ønsker at sælge denne sommer. En af de spillere, som Barcelona ønsker at sælge, er franske Clement Lenglet.

LÆS OGSÅ: Barca-boss bekræfter: Messi vil blive

På trods af, at de udviser interesse i at skille sig af med den franske forsvarer, har de afvist et bud på forsvareren. Tilsyneladende var de ikke tilfredse med det bud, de modtog på Lenglet.

Den spanske avis Diario Sport skriver, at Barcelona har modtaget et bud på Clement Lenglet. Buddet skulle angiveligt komme fra AS Roma og lyde på 15 millioner euro, hvilket er svarende til ca. 111 millioner.

Det oprindelige bud blev afvist, da den catalanske klub kræver en sum på min. 25 millioner euro, hvis de skal sælge Lenglet. Dette er svarende til ca. 185 millioner kroner.

Lenglet har ikke imponeret, siden sin ankomst i Barcelona. Derfor er de åbne for et salg denne sommer, men tilsyneladende er de ikke villige til at give slip på ham for enhver pris.

I og med, at AS Roma også er hårdt ramt af coronapandemien, er det ikke sikkert, at de har råd til at betale de krævede 25 millioner euro.

Af denne årsag er det også vanskeligt at spå, om den italienske klub har i sinde at fortsætte forhandlingerne. Såfremt Barcelona ikke er villige til at sælge til Romas oprindelige bud, kan franskmanden potentielt ende med at blive på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Memphis forklarer: Derfor vil jeg ikke kaldes Depay

Han har ganske vist også været kædet sammen med en række andre klubber denne sommer, men Roma er den eneste klub, der er kommet med et reelt bud.