Det er næppe for pengenes skyld, at Dani Alves har skrevet kontrakt med Barcelona. Han kommer nemlig ikke til at tjene det store på sit ophold i den catalanske klub.

Dani Alves har accepteret en uhyre lav løn i Barcelona. Faktisk har han accepteret at spille til mindstelønnen i La Liga. Det afslører det spanske medie La Vanguardia.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser: Ingen planer om at sælge stjerne

Det spanske medie skriver, at uanset hvilken klub man skriver kontrakt med i La Liga, er der en mindsteløn. I Barcelona lyder denne på 155.000 euro om året, hvilket er svarende til cirka 1,1 millioner kroner.

Alligevel komme Dani Alves ikke til at tjene denne sum, inden hans kontrakt udløber. Han har nemlig skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommer, og derfor kun har en varighed på otte måneder.

Alves har dog hele tiden gjort det klart, at han ikke er vendt retur for pengenes skyld. Nu viser det sig tydeligt, at han er villig til at hjælpe Barcelona, ved at acceptere den mindst mulige løn.

Da hans nuværende kontrakt løber fra november til juni næste år, kommer han til at tjene omtrent 103.000 euro. Det svarer til en indtjening på 765.000 kroner.

Ifølge flere medier er der dog indskrevet en option i kontrakten, der giver Barcelona mulighed for at forlænge med yderligere et år. Derfor er det ikke sikkert, at hans ophold kommer til sin ende til sommer.

Hvorvidt det til den tid vil være muligt at øge hans løn, er svært at sige. Der er dog en meget lille chance for det, da Barcelonas økonomi næppe når at forbedre sig meget, inden denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente dansk landsholdsspiller til sommer

Den brasilianske spiller har dog selv fortalt, at han er vendt tilbage på grund af sin store kærlighed til klubben. Han er derfor ikke vendt tilbage for at score en sidste stor kontrakt, inden hans karriere slutter.