AGF har allerede været nødt til at sige farvel til en række spillere denne sommer. For at kunne dække ind for de spillere, som klubben har taget afsked med, er de derfor nødt til at bringe nye spillere til.

LÆS OGSÅ: AGF nægter tre spillere deltagelse ved OL

Det er naturligvis også i planerne, hvorfor det ser ud til, at der snart vil blive præsentere en række nye spillere i AGF.

Klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye, har nemlig fastslået, at de skal hente flere spillere i løbet af denne sommer. Gør de ikke det, vil de nemlig ikke være tilstrækkeligt dækket ind på flere positioner på banen.

“Vi har Alex Gersbach på venstre back, men vi vil have en mere. Vi skal have så god dækning på alle positioner som muligt. Tag et kig på holdet fra foråret. Vi har fem lejespillere, der alle er væk. Derudover er Casper Højer og Bror Blume væk. Så det siger sig selv, at vi skal ud og hente nogle spillere,” lyder det fra Bjørnebye til Stiften.dk.

“Det er bare at kigge på holdet i fjor og hvem, der har forladt klubben, for at se, hvor vi mangler spillere. Men når det er sagt, så tror jeg ikke på, at du kan løse alt i ét vindue,” fortsætter han.

Bjørnebye forventer derfor ikke, at det er muligt for den aarhusianske klub at løse alt i det kommende transfervindue. Her peger han på, at det er helt andet marked denne sommer, hvilket skyldes ‘corona, EM, Brexit og FIFAs nye regler for antal af udlåningsspillere’.

Superliga-klubben har dog også allerede hentet forstærkninger denne sommer. De har både hentet målmand Jesper Hansen, lejet midterforsvarer Yann Aurel Bisseck samt hentet forsvarsspiller Oliver Lund til klubben.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC København henter målmand i Manchester United

Alligevel er det dog ikke nok. Hidtil har de nemlig sagt farvel til fem lejespillere, ligesom Casper Højer Nielsen er blevet solgt til Sparta Prag og Bror Blume er skiftet til WSG Tirol.