Det gik bestemt ikke i god jord i AGF-lejren, da dommer Morten Krogh efter blot seks minutters spilletid valgte at tildele et rødt kort til Bubacarr Sanneh i 0-1-nederlaget til FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Inter skylder Manchester United stort millionbeløb

Han besluttede at tildele ham et rødt kort efter at have set situationen igennem på VAR-skærmen. Han vurderede ud fra optagelserne på skærmen, at hans tackling på FCN-offensiven Ibrahim Sadiq var så hensynsløs, at han skulle udvises.

Efter opgøret var AGF-træner David Nielsen bestemt ikke meget for at debattere det røde kort, der blev tildelt Sanneh.

“Dommeren var ikke i tvivl, da han så den på skærmen. Og han var ikke i tvivl efter kampen. Derfor er der ikke noget at diskutere,” sagde David Nielsen ifølge Tipsbladet.

Alligevel kunne han dog ikke dy sig helt for give udtryk for utilfredshed med udvisningen.

“Det var helt grundlæggende en forkert beslutning. Vi skal åbenbart til at tage noget af intensiteten og kraften ud af vores forsvarsspil,” sagde han også.

Desuden gav AGF-anfører Patrick Mortensen også udtryk for, at han heller ikke var helt tilfreds med dommerens beslutning.

LÆS OGSÅ: Mourinho: “Det må I spørge Real Madrid om”

“Bubacarr sparker jo bolden væk. Man kan jo ikke nå at fjerne foden, når man sparker hårdt til en bold. Og i slow ser det voldsomt ud, men det er bare en hård tackling,” sagde Patrick Mortensen ifølge Tipsbladet.