Mads Bech Sørensen skabte overskrifter, da han i sidste øjeblik valgte at skifte fra Brentford til FC Midtjylland, selvom han havde en mundtlig aftale med AGF.

Denne beslutning skabte en del polemik.

Stig Inge Bjørnebye var tydeligvis skuffet over denne uventede drejning i sagen. Han udtalte senere til TV3, at de var meget tæt på at afslutte forhandlingerne om Mads Bech Sørensens skifte tilbage til Danmark. Men i de sidste timer af transfervinduet, kom FC Midtjylland ind i billedet og sikrede sig den unge forsvarsspiller.

Bjørnebye udtalte: “Vi havde en aftale med Mads Bech Sørensen og Brentford om et skifte på en fri transfer, og alt var klar til at blive underskrevet, men i sidste øjeblik ændrede noget sig.”

Men det stopper ikke her. Bjørnebye rettede også skarp kritik mod agentfirmaet People in Sport, som repræsenterer Mads Bech Sørensen. Han mener, at firmaets arbejdsmetoder er uprofessionelle og beskidte.

Han tilføjede: “Jeg tror, at hvis man arbejder sådan her på den lange bane som agent, så går man glip af noget. Det er beskidt og uprofessionelt. Der er for meget på spil. Det er for stort et ansvar at gå ind i de her handler. Man kan ikke lave forretning på den måde. Han har lavet sin sidste aftale med os. Det er helt sikkert.”

Til trods for alt dramaet, var Mads Bech Sørensen tilbage på banen i en kamp mellem FCM og AGF. Men denne gang iført FC Midtjyllands sorte hjemmebanetrøje.