Lionel Messi står uden kontrakt til sommer, og det har derfor været på tale, at han kan ende med at vende retur til FC Barcelona.

I de seneste måneder har der været spekuleret i, at Lionel Messi kan ende med at vende retur til FC Barcelona, når hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber.

Det er især noget, der har været på tale i de seneste uger, hvor flere medier har rapporteret, at Messi er kommet i tvivl om, hvorvidt han ønsker at forlænge med den franske klub.

Og nu melder hans tidligere holdkammerat, Sergio Agüero, at der er en 50% chance for, at den argentinske stjerne beslutter sig for at vende retur til Camp Nou til sommer.

“Min fornemmelse er, at der er 50% chance for, at Lionel Messi vender retur til Barcelona,” lød det fra ham på Twitch i forbindelse med Gerard Piques King’s League.

“Jeg synes, at Leo bør vende tilbage i Barca. Barcelona er hans hjem, han skal afslutte sin karriere her. Hvis præsident Laporta tager skridtet, tror jeg Messis tilbagevenden til Barcelona vil komme tættere på.”