Det var et landshold i en anderledes forfatning, der tog imod Sverige i onsdagens venskabskamp mod Sverige. Kampen endte dog positivt, da Danmark vandt opgøret med resultatet 2-0.

LÆS OGSÅ: Sviatchenko: Vi er drønærgerlige

I onsdagen kamp fik hele otte spillere deres debut på landsholdet. En af dem var SønderjyskE’s Alexander Bah, der tilmed forøge det danske mandskabs føring til 2-0.

Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at det var en glad mand, der kunne udtale sig til Kanal 5 efter kampen.

“Ja, det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Ikke at jeg scorer, men at jeg får lov at trække den her trøje over hovedet,” fortæller Alexander Bah til Kanal 5, og følger op med:

“Jeg var faktisk ikke helt vågen, da jeg fik udtagelsen, for jeg lå og halvsov, så jeg tror ikke, jeg fattede det, før jeg var på vej til Helsingør,” fortsatte han over for Kanal 5.

Bah måtte dog starte sine dage som landholdsspiller på anderledes vis, end mange andre sandsynligvis har gjort. Han var nemlig påkrævet at være i isolation, da han ikke måtte risikere at smitte nogen.

Det fortæller han også om over for Kanal 5:

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland har præsenteret underskud

“De har været rigtigt mærkelige. Jeg mødte de andre drenge for første gang i morges, da jeg har været i isolation indtil da. Så det har været en lidt mærkelig optakt, men alle har taget godt i mod mig, og jeg synes, det var nemt at falde ind i spillet.”