Bah lægger ikke skjul på, at han er skuffet over, at handlen mellem SønderjyskE og Slavia Prag glippede.

Det blev nemlig budt på Alexander Bah på transvinduets sidste dag og timer fra Slavia Prag fra Tjekkiet.

Det er dog endt med, at Alexander Bah fortsætter i det sønderjyske, og nu fortæller den 22-årige wingback, at han er skuffet over, at skiftet gik i vasken.

“Jeg er vildt skuffet. Jeg var klar til at tage afsted til lufthavnen og flyve til Prag i et privatfly. Det ville have været en god mulighed for mig til at spille på den europæiske scene,” siger Alexander Bag til Der Nordschleswiger.

Han uddyber ved at sige følgende:

“Jeg var lidt sur. Det beløb, som klubben krævede, blev tilbudt, men forhandlingerne blev trukket tilbage i sidste øjeblik. Jeg var sur, men Hans Jørgen Haysen forklarede sine valg for mig, og det respekterer jeg.