Liverpool er inde i en yderst dårlig stime i øjeblikket. Og det ses ikke tyderliere end i Alissons seneste præstationer, hvor han står for tre store brølere i de seneste to kampe mod Manchester City og Leicester.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Begge kampe ender med et nederlag til Liverpool.

Og spørger man talkSport-værten Ally McCoist, så bør Jürgen Klopp overveje at bænke Alisson, som de ellers måtte betale hele 550 millioner kroner for. Ifølge McCoist var hans rolle i Jamie Vardys mål i lørdagens nederlag til Leicester en katastrofe.

“Det andet mål… jøsses. Alisson tabte jo fuldstændigt hovedet. Jeg ved ikke, hvad han foretog sig eller hvad han tænkte på. Det er en vanvittig ting at sige, men deres selvtillid ser bare fuldstændigt smadret ud. Især målmandens. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle sige det, men det bedste for Klopp vil måske være at tage at tage ham ud i et par kampe, og give den unge knægt Kelleher chancen,” kommer det således fra McCoist.

Hun mener ligeså, at det var kronen på værket, når man snakker dårlige præstationer. Han lavede nemlig to fejl mod Manchester-klubben, som var slemme nok i sig selv.

“De to fejl, han begik mod Manchester City, var slemme nok. Og man er nødt til at acceptere, at målmænd begår fejl en gang imellem. Men den her mod Leicester… jeg har set den tre-fire gange, og jeg sidder og spørger mig selv: ‘Hvad er det, han laver?’ Jeg forstår ikke hans tankegang i den situation. Når din selvtillid er så ramt, så tager du ikke gode beslutninger. Måske er tiden kommet til at tage ham ud i et par kampe, og give den unge knægt chancen.”

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Caoimhin Kelleher står noteret for at have spillet to ligakampe samt to Champions League-kampe for Liverpool.