Dani Alves langer ud efter sin tidligere holdkammerat Leo Messi, der mente, at Argentinas nederlag til Brasilien i semifinalen i Copa America, var udtryk for svindel. 

”De var ikke bedre end os. De scorede et tidligt mål, og deres andet mål kom på baggrund af et straffespark til os, der ikke blev dømt. Vi håber, at CONMEBOL gør noget ved det her. Dommerne dømte for en masse bullshit, men de tjekkede ikke engang for VAR, det var utroligt.”

Det var nogle af ordene fra Leo Messi, efter Argentina røg ud i semifinalen i Copa America til Brasilien. 

Brasilien endte med at vinde turneringen på hjemmebane, og nu langer højrebacken Dani Alves ud efter sin tidligere holdkammerat i Barcelona, som han mener gik over stregen med sine kommentarer. 


”En ven har ikke altid ret, bare fordi han er en ven. Man kan sige den slags i kampens hede, men jeg er stadig ikke enig. Han er respektløs over for en institution som Selecao(Brasiliens landshold), og han er respektløs over for en masse professionelle, som ofrer sig, så hans hold kan være her for at kæmpe for en drøm,” siger den 36-årige veteran til SporTV’s ’Bem Amigos.’

”Jeg er en ven, som altid siger sandheden, når det er nødvendigt, og jeg mener, at han var forkert på den med at sige disse ting.”

Leo Messi var også ude med kritik af dommeren, efter argentineren blev udvist i Argentinas bronzekamp mod Chile. Barcelonaspilleren var i sammenstød med Chiles Gary Medel, hvor førstnævnte rakte sit hoved frem mod Medel, og parterne røg i totterne på hinanden. Begge fik rødt kort, men efter kampen var der flere iagttagere, der mente, at argentinerens udvisning var en fejl. Argentina vandt opgøret med 2-1, mens Leo Messi nægtede at deltage i medaljeoverrækkelsen i protest over dommen.