Ansu Fati er i øjeblikket ude med en voldsom knæskade, som har krævet to operationer, ifølge spanske medier. Det forventes ikke, at han kommer på banen i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Han bliver sportsdirektør, hvis Laporta vinder

For nylig fik han dog en god nyhed at varme sig lidt på. Han fik nemlig at vide, at han var nomineret til en pris, der går til den person, der har haft det største gennembrud. Det er Laureus, der står bag prisen.

Han er nomineret til den flotte pris sammen med Patrick Mahomes, Joan Mir, Tadej Pogačar, Iga Świątek og Dominic Thiem. I forbindelse med hans nominering har han givet et lille interview, hvor han blandt andet kom ind på, hvordan det er at spille med Lionel Messi.

“Det er en drøm at spille sammen med verdens bedste spiller og lære fra ham i hver træning. Jeg forsøger at udvise den samme ydmyghed, som han udviser. Til trods for alt, hvad han har vundet, så er han en meget simpel person og hans råd til mig handler altid om at holde fødderne plantet i jorden,” lød det fra Ansu Fati.

LÆS OGSÅ: Sætter ord på Barca-exit: Derfor forlod jeg klubben

Inden han måtte udgå med sin knæskade, nåede Ansu Fati at spille 10 kampe for FC Barcelona. I disse 10 kampe bidragede han med fem mål og fire oplæg, hvoraf et mål og tre oplæg blev lavet i Champions League.