Den portugisiske fodboldagent, Jorge Mendes, er kendt i store dele af verden som en superagent. Det skyldes hans imponerende portefølje af klienter, da blandt andet består af spillere såsom Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Joao Cancelo m.fl.

For nylig har den protugisiske forretningsmand tilføjet endnu en højt profileret spiller til sin portefølje. Den pågældende spiller er ingen ringere end Ansu Fati fra Barcelona.

Det unge spanske vidunderbarn var tidligere under vingerne hos Jorge Messi, som er Lionel Messis bror. Fati besluttede dog at skifte fra Jorge Messi til Jorge Mendes. Dette blev sandsynligvis gjort som følge af den store popularitet og netværk, som den portugisiske superagent har.

Fænomenal start på karrieren

Ansu Fati har haft en helt fænomenal start på sin fodboldkarriere. Den 17-årige har derfor allerede mødt interesse fra flere af de største klubber i verden. Det inkluderer blandt andet Manchester United, der var villige til at betale hele 150 millioner euro i sommerens transfervindue.

Det spanske talent har startet 2020/21-sæsonen på flot vis, da han indtil videre har scoret tre mål i tre kampe for det catalanske hold.

Derfor bør der selvfølgelige heller ikke herske tvivl om, at Fati vil være en vigtig spiller for Ronald Koeman resten af sæsonen. Imidlertid har hans store fremgang som fodboldspiller dog fanget Jorgen Mendes’ interesse. Han mener nemlig, at hans klient fortjent en meget højere løn.

Flere rapporter indikerer, at Mendes vil have, at Ansu Fati fornyer sin kontrakt med Bareclona i sommeren 2020. Dog på den betingelse, at hans klient får lov til at arve Lionel Messis løn, som vil gøre ham til den højest betalte spiller i klubben.

I og med, at Lionel Messi sandsynligvis ender med at tilslutte sig Manchester City næste sommer, mener Jorge Mendes, at hans klient, Ansu Fati, med rette fortjener at få samme beløb, som Messi i øjeblikket tjener.

Selvom Fati er et enestående talent, er det ikke sikkert, at det vil blive taget godt imod i omklædningsrummet blandt de øvrige spillere, at han får så høj en løn. Når alt kommer til alt, er hans trods alt stadig en teenager.