Ansu Fatis far, Bori Fati, er ikke glad for FC Barcelona. Faktisk er han rasende på den spanske klub.

Den 20-årige Ansu Fati har ikke fået meget spilletid under Xavi i denne sæson, og det er ikke faldet i god jord hos hans far, Bori Fati.

Det har ført til, at han for nylig mødtes med Barcelona-direktørerne Mateu Alemany og Jordi Cruyff, men dette har tilsyneladende ikke hjulpet.

I et nyt interview med mediet COPE, har Bori Fati langet voldsomt ud efter Barcelona på grund af den manglende spilletid.

“Ansu vil ikke forlade Barcelona, men jeg ønsker, at han får succes. Jeg vil ikke tage på stadion mere. Jeg er sur på klubben. Om en måned vil jeg helt sikkert mødes med Jorge Mendes,” sagde han.

“Det irriterer mig, at Ansu spiller så lidt. Vi taler om en spiller, der er spansk og kommer fra La Masia. Han fortjener meget mere end det.”

Han gjorde det også klart, at han ikke ved, hvorfor Fati ikke får flere minutter på banen, men han understregede, at han er vred

“Jeg ved ikke, hvorfor Xavi ikke giver Ansu spilletid. Han må have sine årsager. Ansu er ikke sur på ham, da han altid var hans idol. Men jeg, som far, er meget vred,” lød det.

Ikke nok med det, så afslørede han også, at han har anbefalet Ansu at finde sig en ny klub, men det ønsker han ikke.

“Mateu Alemany fortæller mig, at Ansu er en del af klubbens arv. Jeg har som far sagt til Ansu, at det er bedre, at han forlader klubben. Men Ansu har fortalt mig, at han ikke er enig. Han ønsker at blive,” sagde Bori Fati.

“Hvis det var op til mig, ville jeg forlade Barcelona i morgen. Jeg har fortalt Ansu, at hvis ikke situationen ændrer sig, bliver vi nødt til at forlade klubben, men han fortæller mig, at jeg tager fejl.”