Arsenal-ledelse har givet grønt lys til køb af stortalent

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 08:43
Foto: Shutterstock

I sommers forsøgte Arsenal flere gange at lokke Lyon-profilen Houssem Aouar til Premier League. Det havde de dog ikke succes med, og det lader nu til, at det er en plan, der er blevet skrinlagt helt.

LÆS OGSÅ: Bayern-stopper drømmer om Manchester United-skifte

I stedet har Mikel Arteta og ledelsen valgt at rette deres fokus mod den ungarske vidunderdreng Dominik Szoboszlai. For de af klubbens fans, der havde håbet på, at denne handel ville blive en realitet, ser der nu ud til at være godt nyt.

Ifølge det store britiske medie Metro, er der nemlig blevet givet grønt lys til købet af det ungarske talent af klubbens ejere, Kroenke Sports & Entertainment.

Det britiske medie skriver også, at Arsenal forventer at kunne købe ham fri af RB Salzburg for en pris, der lyder på i omegnen af 200 millioner danske kroner. Det er et betydeligt mindre beløb, end hvad Lyon krævede, at der skulle betales for Aouar, hvorfor der er udsigt til en besparelse for Arsenal.

LÆS OGSÅ: Real Madrid tilslutter sig Barcelona i jagten på Liverpool-profil

Der er dog intet officielt meldt ud endnu, hvorfor vi er nødt til at vente til det kommende transfervindue åbner, før vi får mere at vide i denne sag.

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere