Arsenal har planer om at styrke deres trup. Det har fået dem til at kigge i retning af Barcelona, da Arteta vil hente Sergi Roberto.

The Gunners viser interesse for den mangeårige Barcelona-spiller Sergi Roberto. Det gør de, da Mikel Arteta angiveligt ‘specifikt har anmodet’ om, at han bliver hentet.

LÆS OGSÅ: Premier League-giganter ‘åbner forhandlinger’ med Erling Haaland i næste uge

Tidligere på måneden slog Arsenal-træneren også fast, at Arsenal ‘skal maksimere hvert transfervindue’.

“Jeg tror, at med mængden af ting og den måde, vi ønsker at udvikle truppen på, er vi nødt til at maksimere hvert vindue på mange forskellige måder, og vi er opmærksomme,” sagde han, og fortsatte:

“Edu (Arsenals tekniske direktør, red.) og hans team arbejder meget hårdt, fordi vi ved præcis, hvad vi skal gøre. Og om vi kan opnå det i januar eller til sommer, er et andet spørgsmål, da det er relateret til andre ting.”

Sergi Roberto har tilbragt hele sin karriere i Barcelona. Siden han fik sin debut i 2010/11-sæsonen, har han været i aktion mere end 300 gange for Blaugrana.

I denne sæson har den 29-årige Roberto dog kæmpet med skader. Det har ført til, at han kun er starte inde i seks kampe. Ligeledes er der tvivl om hans fremtid, da hans kontrakt udløber til sommer.

Ifølge Fichajes er den mangeårige Barcelona-spiller ikke en del af Xavis planer. Derfor er der også en forventning om, at han forlader klubben i dette eller det kommende transfervindue.

Det spanske medie oplyser også, at Arteta specifikt har anmodet Arsenal om at hente ham. Han skulle være interesseret i ham, da han mener, at han kan ‘være i rotation’ mellem midtbane og højreback.

Det vides dog ikke, om Sergi Roberto er interesseret i et skifte væk fra Barcelona. Tidligere har han også været kædet sammen med Manchester City, hvor Pep Guardiola mener, at han vil kunne gøre gavn.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona overvejer 21-årig La Liga-angriber som Coutinho-afløser

Barcelona har dog netop genoptaget forhandlingerne med den 29-årige spiller, hvorfor de sandsynligvis håber på, at de kan nå til enighed.