Efter sigende har både Atletico Madrid og Juventus igangsat jagten efter Arsenal-talentet Bukayo Saka

Den blot 20-årige Bukayo Saka anses som værende et af de mest lovende talenter i Arsenal. Af denne grund har han også allerede spillet 95 kampe for klubbens førstehold, til trods for sin unge alder.

LÆS OGSÅ: Barcelona melder sig ind i kampen om Mbappé

Ikke nok med det, så er det også blevet til hele 11 kampe for det engelske landshold. Det er bestemt også noget, der vidner om, at den unge kantspillers store talent ikke er gået under radaren. Tværtimod er der interesse for ham flere steder i Europa.

Ifølge det britiske medie Daily Mail har både Atletico Madrid og Juventus sat gang i jagten på Bukayo Saka. Han har dog kontrakt med London-klubben helt frem til 2024, hvorfor det ikke ser ud til, at han bliver helt billig at få fingrene i for de to klubber.

Angiveligt er han en spiller, som den engelske klubber venter sig meget af, og derfor er de heller ikke syndeligt interesserede i at give slip på den 20-årige kantspiller i nærmeste fremtid.

Hvis et salg skal blive en realitet, skal enten Atletico Madrid eller Juventus være klar til at hive mindst 43 millioner pund op af lommen, da Arsenal ikke vil sælge for mindre. Det er svarende til godt og vel 375 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Tre storklubber kæmper om Real Madrid-profil

Saka er en klar favorit hos Mikel Arteta, hvilket blandt andet ses ved, at han i sidste sæson spillede i alt 46 kampe på tværs af alle turneringer for Arsenal. I disse kampe bidrog han med syv mål og ti oplæg.