FC Barcelona er på jagt efter en tilføjelse til defensiven, og har i denne forbindelse udset sig en La Liga-profil, de kan hente på en fri transfer.

Xavi har et ønske om at hente en ny forsvarer til sommer. Her skulle han især have et ønske om at hente en venstrebenet central forsvarer.

Det har ført til, at de er blevet kædet sammen med en lang række spillere i de seneste måneder. Et af de navne, der er blevet ved med at dukke op, er Inigo Martinez.

Den spanske forsvarer står uden kontrakt til sommer, da hans nuværende kontrakt med Athletic Club udløber i juni – og han har ikke planer om at skrive under på en forlængelse.

For Barcelona er det en oplagt mulighed, da deres økonomi gør, at de kan få svært ved at hente nye spillere til klubben. Derfor er det en fordel, at han står uden kontrakt.

Nu lyder det dog, at de kan forvente at få konkurrence fra Atletico Madrid, der også er klar til at tilbyde ham en kontrakt. Det skriver det spanske medie AS.

Martinez blev også sat i forbindelse med Barcelona sidste år, men her kunne et skifte ikke lade sig gøre, da den catalanske klub var for presset på økonomien.

Foruden de to spanske klubber, lyder det fra GOAL, at der også er interesse fra Inter Milan, der har udset ham som en ideel afløser for Milan Skriniar, der forlader den italienske klub til sommer.