FC Midtjyllands nigerianske landsholdsangriber Paul Onuachu er ifølge BT tæt på at blive solgt til enten Anderlecht eller Genk, der begge har budt på spilleren. 

FC Midtjylland kan snart mangle en angrebsprofil, hvis historien i BT viser sig at holde vand. Avisen skriver i dag, at de belgiske storklubber Anderlecht og Genk har lagt et bud på Paul Onuachu. I første omgang skulle de to klubber have budt cirka 5 millioner euro, svarende til 37 millioner kroner for den 25-årige nigerianer. Et beløb, der formentlig ikke er nok til at overbevise midtjyderne om at gå med til et slag. Tilbage i maj måned skrev BT om Genks interesse i spilleren, som FCM vil sælge for cirka 75 millioner kroner(10 millioner euro). I så fald skal belgierne hoste op med godt det dobbelte af det aktuelle bud for at få grønt lys. 

FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein sagde for nylig i et interview med samme avis, at tiden er inde for den nigerianske landsholdsspiller til et klubskifte. 

”Hvis jeg ikke sælger Paul Onuachu i det her vindue, har jeg ikke gjort det godt nok. Han har fortjent at komme af sted nu. Han har gjort det fantastisk og er kommet på landsholdet. Han har været her længe, så nu er tiden kommet til, at han skal sælges,” som det lød i interviewet. 

Der er dog foreløbig ikke kommet nogen melding fra FC Midtjylland, hvad angår belgiernes bud på angriberen. Paul Onuachu og Nigeria fik bronze ved det for nyligt overståede Africa Cup of Nations, og derfor har angriberen ikke været med i truppen til de første kampe i årets superliga. 

I sidste sæson scorede Onuachu 17 mål i Superligaen. Han har spillet i FC Midtjylland, siden han kom dertil fra den nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei i 2013.