Brøndbys tyske målmand Martin Schwäbe bliver muligvis solgt denne sommer. David Ousted,  Jacob Rinne, Anders Lindegaard og den tidligere Brøndby-spiller Frederik Rønnow nævnes som mulige afløsere. 

BT skriver, at Brøndbys tyske keeper Martin Schwäbe kan være på vej væk fra Vestegnen, og Stuttgart nævnes som en mulig destination. Klubben satser angiveligt på, at et salg af keeperen kan indbringe omkring 15 millioner kroner. Hvis det sker, skal klubben have en ny førstemålmænd, og ifølge avisen har sportsdirektør Ebbe Sand set sig lun på en række kandidater. 

Et muligt navn skulle være 34-årige David Ousted, hvis repræsentanter skulle have været i kontakt med Brøndby. Men da keeperen, der slår sine folder i Chicago Fire, er oppe i årene, er han efter sigende ikke førsteprioritet hos de blågule. Her skulle AaBs Jacob Rinne være mere oplagt, men som BT skriver, så har den 25-årige svensker kontrakt med aalborgenserne til 2022 og kan være svær at hente. 

Frederik Rønnow, der skiftede fra netop Brøndby til Eintracht Frankfurt sidste sommer, nævnes også som en potentiel kandidat. Rønnov er langt fra spilletid i den tyske klub, og derfor holder hans gamle klub angiveligt øje med ham og muligheden for at hente ham tilbage. 

En fjerde keeper, der ifølge BT skulle være på listen hos Brøndby, er 35-årige Anders Lindegaard. Den tidligere Manchester United-målmand har sagt, at spilletid er altafgørende for ham, når han skal finde en ny klub. Siden tiden i United har Lindegaard været i West Bromwich Albion, Preston og senest i Burnley, hvor det har været begrænset med spilletid. Lindegaard vil dog formentlig kræve en høj løn, og som formiddagsavisen skriver, er der heller ikke meget fremtidspotentiale i den 35-årige keeper. 

Brøndby hentede for nylig Michael Tørnæs ind som ny keeper, men det er umiddelbart planen, at Tørnæs skal være reservekeeper.