Sergio Ramos’ nuværende kontrakt med Real Madrid udløber til sommer, og han har endnu ikke forlænget med den spanske klub. Det har naturligvis skabt spekulationer om, hvad hans fremtid skal byde på.

LÆS OGSÅ: Tuchel med afsløring: Ville hente Manchester United-stjerne

Real Madrid ønsker naturligvis at forlænge med deres rutinerede forsvarer, men hidtil er det dog ikke lykkedes for de to parter at blive enige om en ny kontrakt.

Klubbens første bud er blevet afvist af Sergio Ramos og hans repræsentanter. Nu skriver den spanske avis Marca dog, at Real Madrid har sendt et nyt tilbud til den spanske forsvarer, som skulle være mere tiltalende.

Den spanske forsvarers kommende kontraktudløb har resulteret i et hav af spekulationer. Der har dog særligt været rygter om, at han er på vej til Manchester United, men efter det nye kontrakttilbud fra Real Madrid, kan det blive svært at lokke ham til England.

Hertil skal det også nævnes, at Real Madrid-præsident Florentino Perez ifølge Marca er i daglig kontakt med Sergio Ramos omkring hans fremtid. Det er en mulighed, som De Røde Djævle ikke har, hvorfor de kun kan håbe på, at han beslutter at afvise den spanske storklub igen.

LÆS OGSÅ: Manchester United får konkurrence fra Chelsea i kampen på 16-årigt wonderkid

Ifølge Marca er det andet tilbud fra Real Madrid dog en del bedre, hvorfor det også er blevet taget bedre imod af Sergio Ramos. Det er naturligvis med til at øge chancerne for, at han ender med at blive i Madrid.