Der er en række Real-stjerner, hvis præstationer sætter spørgsmålstegn ved deres fremtid i klubben, skriver spansk medie. Det gælder blandt andet Cortouis, Casemiro og Marcelo.

Real Madrid har ikke haft en god sæson, og efter weekendens 3-1-nederlag på udebane mod Real Sociedad, har den spanske avis AS listet en række spillere op, hvis fremtid i klubben kan være usikker. 

Iblandt dem er den belgiske førstekeeper Thibaut Cortouis, som avisen dog ikke spår bliver solgt i det kommende transfervindue. Men målmanden har ikke været stabil og vist det niveau, der blev forventet, da han blev købt i sommeren 2018 fra Chelsea, hvor han havde været udlånt til Atletico Madrid i flere sæsoner. Cortouis har efter sigende stadig klubbens opbakning, men det forventes, at han forbedrer sine præstationer. 

Næste mand på listen er Marcelo, om hvem træner Zinedine Zidane har sagt, at han vil genfinde den bedste version af den brasilianske venstreback. Men den 31-årige brasilianer kan ikke vide sig sikker på en fremtid i den hvide trøje, og han er da også blevet rygtet til blandt andet Juventus.

Casemiro er en anden af Real Madrids brasilianere, som ikke har præsteret stabilt på det seneste. Zidane skulle være interesseret i at hente Lyons Tanguay Ndombele, som spiller samme position som Casemiro, hvilket kan være en indikation af, at der skal skiftes ud på pladsen.

Spanske Marco Asensio har ikke scoret et mål i La Liga siden september, og selvom Real Madrid ifølge AS tidligere har afvist bud på offensivspilleren, er det ikke sikkert, det forholder sig sådan nu. Særligt da Asensio presses i startopstillingen af Vinicius. Rodrygo fra Santos rygtes desuden til den spanske kongeklub, og brasilianerens ankomst kan gøre Asensio overflødig. 

De sidste to spillere på avisens liste er Toni Kroos og Isco. Førstnævnte er ikke længere så urørlig i startopstillingen, som han har været, og Isco ryger også ind og ud af starteren. Begge spillere kan være på vej væk – særligt hvis der er hold i rygterne om, at Paul Pogba og/eller Christian Eriksen er på vej til klubben.