Der går mange rygter om Neymars fremtid i øjeblikket, og nu skulle der ifølge spanske medier være kontakt mellem Barcelona og den brasilianske angriber. 

Den spanske avis Marca skriver i dag, at der har været kontakt mellem Barcelona og Neymar med henblik på at hente brasilianeren tilbage den spanske klub. Den 27-årige angriber skiftede fra catalanerne til PSG i 2017 i en rekordhandel, der gjorde ham til den dyreste spiller nogensinde. Derfor bliver det ikke nemt at hente ham tilbage, og avisen skriver, at det kan tage uger at forhandle en aftale på plads – såfremt det overhovedet lykkedes.

PSG betalte cirka 1,6 milliarder kroner i overgangssum for Neymar og forlanger angiveligt at få i hvert fald 1,5 milliarder kroner tilbage, hvis den parisiske klub skal sælge ham til Barcelona. 

Neymar skulle dog selv have ytret ønske om at forlade PSG, som der er blevet skrevet om i diverse franske og spanske medier på det seneste. Ifølge Sport føler Neymar sig umotiveret i PSG og er træt af, at klubben ikke er i stand til at levere varen i Champions League, og han skulle have fortalt til flere, at han har fortrudt, at han forlod Barcelona, hvor han var en del af en giftig angrebstrio med Leo Messi og Luis Suarez.

Derudover skulle Neymar føle sig udsat for kritik af sine holdkammerater i PSG, der efter sigende har bebrejdet angriberen for hans hyppige skader. 

Hvis Barcelona skal finde pengene til at købe Neymar, kræver det, at klubben henter penge på spillersalg, og der er fortsat hverken en aftale på plads med PSG eller spilleren selv. Philippe Coutinho er blevet nævnt som et muligt salgsemne, men samtidig har Antoine Griezmann lignet en kommende Barcelona-spiller i flere uger, og franskmanden koster angiveligt cirka 750 millioner kroner.