Den franske Atletico Madrid-angriber skulle med klubben exit i Champions League være klar til at forlade klubben. Barcelona er iblandt bejlerne, skriver fransk avis.

27-årige Antoine Griezmann har spillet i Atletico Madrid siden 2014, hvor han har været en essentiel del af Diego Simeones offensiv. I denne sæson har den franske landsholdspiller foreløbig scoret 12 mål i La Liga. Siden hans ankomst fra Real Sociedad har han haft et imponerende målsnit. Det er blevet til henholdvis 22, 22, 16 og 19 mål i hans fire forudgående sæsoner i La Liga hos de røde- og hvidstribede fra Madrid. 

Men ifølge L’Équipe er den målfarlige angriber ved at være indstillet på at finde en ny klub. FC Barcelona har tidligere været sat i forbindelse med den franske verdensmester, og med Atleticos nederlag til Juventus i ottendedelsfinalen i Champions League, er forbindelsen blusset op igen. 

Griezmanns nuværende kontrakt med Atletico Madrid blev underskrevet i 2017 og udløber i 2021. Han har en frikøbsklausul på hele 1,5 milliarder kroner, men ifølge den franske avis bliver den klausul først aktuel efter juni i år. Inden da vil han kunne hentes for et noget lavere beløb, formentlig omkring de 900 millioner kroner, hvad der immervæk også en del. 

Sidste sommer var der en del polemik om Griezmanns fremtid i klubben, og som det fremgik af dokumentarfilmen ”La Decisión”, besluttede han sig for at blive i Atletico Madrid, da klubben planlagde at hente store spillere ind i løbet af sommeren. Men i denne sæson har klubben ikke levet op til de forventninger, som den franske angriber angiveligt håbede på, at man ville indfri. Champions League er ovre, og lørdag tabte klubben 2-0 til Athletic Bilbao, som formentlig betyder, at det spanske mesterskab også er uden for rækkevidde.

Antoine Griezmann er også blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United.