AGFs 22-årige midtbanespiller nærmer sig angiveligt et skifte til FC København. Aarhusianerne har tidligere afvist at sælge Stage, men nu skulle klubben være i seriøse overvejelser om at gå med til et salg. 

AGFs sportschef Peter Christiansen har tidligere afvist et bud på Jens Stage fra FC København, som BT skrev om for lidt tid siden, men nu er det Ekstra Bladet, der kan berette, at FCK har lagt et tocifret millionbeløb på bordet, som AGF ifølge avisen overvejer seriøst. 

Klubben skulle have afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde onsdag aften, hvor et muligt salg af Jens Stage var på dagsordenen. Spilleren skulle også selv have udtrykt ønske om et klubskifte, og han har i interview med Aarhus Stiftstidende sagt, at han vil bruge sin sommerferie på at overveje sin fremtid. 

Den 22-årige midtbanespiller har fire år tilbage af sin kontrakt med AGF, og tidligere på sommeren var det den belgiske klub Zulte Waregem, der havde været i Aarhus i et forsøg på at købe den danske U21-landsholdsspiller. I den forbindelse sagde Peter Christiansen, at belgierne havde opført sig useriøst og uprofessionelt, og han kaldte deres bud for alt for lavt til, at klubben ville overveje det. Derfor er det nærliggende at antage, at FC Københavns bud er meget højere. 

AGF har også selv været aktive med at hente spillere denne sommer, hvor den islandske landsholdsspiller Jon Dagur Thorsteinson er kommet til fra Fulham, efter at offensivspilleren i sidste sæson var på lejeophold hos Vendsyssel FF. Hos FC København er der også gang i svingdøren, hvor de danske mestre har købt Karlo Bartolec i FC Nordsjælland, mens den finske keeper Jesse Joronen ser ud til at skifte til italienske Brescia. Tidligere på året hentede FCK den svenske målmand Sten Grytebust på en fri transfer i OB.