Sidste sæson var ikke den bedste sæson i Juventus’ historie. Derfor var det også en skuffelse for Cristiano Ronaldo, der dog formåede at blive topscorer i Serie A.

LÆS OGSÅ: Messi er blevet tilbudt kontrakt af ‘verdens dårligste klub’

På baggrund af den skuffende sæson er der opstået tvivl om, hvorvidt den portugisiske stjerne vil blive i klubben. Juventus er tilsyneladende også selv i tvivl om dette, for de har i hvert fald udset sig tre potentielle afløsere for den 36-årige Cristiano Ronaldo.

Gabriel Jesus, der aldrig har været førstevalget i Manchester City, er ifølge italienske Tuttosport at finde øverst på Juventus’ ønskeliste.

En handel for Jesus kan blive aktuel, da Harry Kane rygtes til Manchester-klubben, hvilket sandsynligvis vil med føre, at Jesus bliver solgt. Der er nemlig en god chance for, at Harry Kanes ankomst vil medføre, at den 24-årige Gabriel Jesus får endnu mindre spilletid, end hidtil.

Tilsyneladende er det dog ikke den eneste kandidat, der er med på Juventus’ liste. De har nemlig også et godt øje til den 28-årige argentiner Maura Icardi.

Icardi er bekendt med Serie A, da han formåede at etablere sig i Inter, hvor han spillede i to sæsoner, inden han skiftede til franske Paris Saint-Germain. I sidste sæson var han dog hårdt ramt af skader, hvorfor det kun blev til syv mål for den argentinske offensivspiller.

Den yngste spiller på listen over potentielle afløser for Cristiano Ronaldo, er Dusan Vlahovic. Til trods for, at han i sidste sæson måtte nøjes med en 14. plads i Serie A med Fiorentina, formåede han at levere intet mindre end 21 mål i 37 kampe.

LÆS OGSÅ: Juventus-chef melder ud om Ronaldo

Derfor kan Vlahovic bryste sig af at være den fjerde mest scorende spiller i Serie A i den forgangen sæson. Det vidner naturligvis om, at han er en spiller med et stort potentiale.