Der har været mange rygter om, at Barcelona i 2017 skulle have haft muligheden for at hente Kylian Mbappé til klubben. De skulle dog i stedet have endt med at hente Ousmane Dembélé i Dortmund.

LÆS OGSÅ: Laudrup lægger ikke noget i Barca-skænderi: “Det sker mange gange i en kamp”

Barcelona stod nemlig med 220 mio. euro, som man havde fået i banken efter, at Paris Saint-Germain hentede Neymar i Barcelona. Barcelona endte dog at gå med Ousmane Dembélé, som man hentede til klubben fra Dortmund.

Der var dog senere forlydender om, at Barcelona havde fået tilbudt Kylian Mbappé, mens han dengang spillede for Monaco. Barcelonas ledelse skulle dog angiveligt have ment, at Mbappé ikke passede til Barcelonas spillestil, hvorfor man valgte at se bort fra ham.

Det er ikke overraskende, at valget har mødt stor kritik efter at være kommet frem, men El Mundo Deportivo skriver, at Kylian Mbappé aldrig var en reel mulighed for Barcelona.

Han skulle nemlig have besluttet sig for, at han ville spille for Paris Saint-Germain eller Real Madrid, hvilket som bekendt endte med at blive Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Det vil især Barcelona-fans huske, da han i deres Champions League-møde lavede et hattrick mod dem.