Ansu Fati har haft 10 måneders fravær fra banen, men nu ser det ud til, at han endelig er klar til at vende tilbage

Ifølge den catalanske avis Sport vil Ansu Fati få sit længe ventede comeback på søndag, hvor Barcelona skal spille mod Levante. Derfor vil han snart vende tilbage til banen efter 10 måneders fravær.

LÆS OGSÅ: Koeman åbner op om Messi: Han er en tyran

Angiveligt har Ansu Fati har været klar i de seneste uger, men den spanske storklub har ikke været villige til at tage chancer. Af denne grund har klubben også været meget forsigtige med ham.

Efter et skuffende resultat i opgøret mod Granada, har der været tale om, at Fati potentielt kunne vende tilbage allerede torsdag, hvor Barcelona møder Cadiz. Til trods for manglen på offensive kræfter, vil den spanske klub dog ikke tage nogen chancer.

Den unge angriber følger sin egen plan ift. at ende tilbage til banen. Det vil også sige, at et comeback ikke vil blive fremskyndet. Derfor vil han ikke være på banen torsdag aften, men derimod er han klar til at hjælpe Barcelona til sejr i søndagens kamp mod Levante.

Faktisk var der også tale om, at han potentielt kunne vende tilbage mod Granada, men i fællesskab har klubben og Fati vurderet, at det vil være bedst at vente til kampen mod Levante. Den unge spiller føler sig godt tilpas, men vil – som sagt – ikke fremskynde noget.

LÆS OGSÅ: Ingen spørgsmål: Koeman udvandrede fra pressemøde

Fatis comeback kommer på et vigtigt tidspunkt, da der er brug for nye kræfter til offensiven, som er hårdt ramt af skader. Især hans kreativitet er noget, der har været mangel på, og her kan derfor gøre en forskel.