Paris Saint-Germain ser ud til at blive kædet sammen med alt og alle i denne tid, da man roligt kan sige, at de er i gang med at opruste truppen i dette transfervindue, hvilket man dog også kan argumentere for, man har haft brug for, eftersom man hverken sikrede Ligue 1- eller Champions League-trofæet.

LÆS OGSÅ: Carlo Ancelotti vil hente Manchester United-talent

De har blandt andet sikret sig Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos og Achraf Hakimi, men nu skulle man have blikket rettet mod forstærkning til midtbanen.

Og til dette mener Mirror at vide, at Paris Saint-Germain er klar med et bud på Paul Pogba, der til daglig gør sig til i Manchester United og Premier League.

Avisen mener at vide, at Ligue 1-klubben er klar med et bud, der skulle beløbe sig til 50 millioner pund, svarende til omkring 437 millioner danske kroner, fort Paul Pogba, hvis kontrakt står til at udløbe næste sommer.

LÆS OGSÅ: Julian Nagelsmann vil hente Barca-back til Bayern München

Kontraktsituationen betyder dermed også, at Ole Gunnar Solskjær og co. befinder sig i en svær situation, da man skal finde ud af, hvorvidt man skal indkassere et fornuftigt beløb, eller om man skal blive ved med at kæmpe for at forlænge, men i sidste ende risikere, at han forlader klubben kvit og frit.