For to år siden brugte Real Madrid intet mindre end 220 millioner kroner på at bringe den spanske forsvarer Álvaro Odriozola til klubben. De besluttede at hente ham fra hans barndomsklub Real Sociedad, hvor han forud for skiftet havde haft et par gode sæsoner.

LÆS OGSÅ: Cleverley forstår det ikke: Kritikken af Maguire og Uniteds er ikke fair

Det lykkedes ham dog aldrig at finde det samme niveau i Real Madrid, og nu har han givet udtryk for, at han ønsker at forlade klubben. Det skriver den spanske avis Marca.

I hans første sæson for Real Madrid fik han spilletid i 22 kampe, hvilket dog ikke var nok til at overbevise Los Blancos om, at han er god nok til at konkurrere med Daniel Carvajal.

Af selvsamme grund har han også været sendt til Bayern München på en lejeaftale. De var dog heller ikke, der var en stor succes, da han blot fik spilletid i fem kampe i løbet af sæsonen.

I denne sæson står det dog endnu værre til, da Zinedine Zidane slet ikke har haft tillid til spanske forsvarer. Han har derfor kun haft 57 minutters spilletid i denne sæson. Det vidner desuden om, at han er blevet overhalet af både Lucas Vazquez og Nacho Fernandez i kampen om pladsen.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona jagter Braithwaite-konkurrent: Hollandsk angrebskomet er i kikkerten

Siden sin ankomst i Real Madrid, har Álvaro Odriozola spillet 28 officielle kampe for Real Madrid.