Flere europæiske klubber har udvist interesse i at skrive kontrakt med den nuværende Real Madrid-forsvarer Raphael Varane. En af dem er Manchester United. I skrivende stund har han 18 måneder tilbage af sin kontrakt, som endnu ikke er blevet forlænget.

LÆS OGSÅ: Solskjær åbner op omkring potentielt Cavani-exit

Allerede i 2019 gav Varane udtryk for, at han ønskede at forlade Real Madrid. At Zinedine Zidane blev ansat som cheftræner i sidste øjeblik, var faktisk det eneste, der medførte, at han besluttede sig for at blive.

Nu er tiden dog for alvor ved at rende ud for Zidanes mandskab, eftersom de kun har ganske kort tid til at forlænge Varanes kontrakt, da de ellers er nødt til at sælge ham, hvis de vil sikre, at de ikke bliver nødt til at slippe gratis.

Og nu skriver den spanske avis AS, at det er mest realistisk, at Varane forlader Real Madrid. Avisen erfarer nemlig, at han ikke har interessere i at forlænge med den spanske klub, eftersom han efter et årti i Real Madrid har et ønske om at prøve noget nyt.

AS skriver også, at hans førsteprioritet skulle være at finde en klub i England, hvor han gerne vil prøve at spille. Og efter sigende skulle både Manchester United og Liverpool være interesserede i forsvareren.

LÆS OGSÅ: AC Milan stiller med svækket trup i United-opgør

Hvis en af de to engelske klubber ønsker at bringe Raphael Varane, bliver de dog nødt til at finde 60 millioner euro. Det er nemlig, hvad Real Madrid kræver for den franske forsvarer, ifølge AS.