Manchester United har i sinde at gå på indkøb til sommer, hvor de nu skulle have rettet blikket mod Real Madrid.

Erik ten Hag og co. har i sinde at styrke truppen på flere positioner til sommer. Det skulle især være en prioritet at hente en afløser for Cristiano Ronaldo, der forlod klubben sidste år.

LÆS OGSÅ: United vil hente 23-årig stjerne som Ronaldo-afløser: Koster 670 millioner

Også på midtbanen har de et ønske om at hente forstærkninger. Til dette er de blevet kædet sammen med flere spillere, men især Frenkie de Jong har været nævnt som transfermål for Ten Hag.

Den hollandske midtbanespiller har dog flere gange afvist at have interesse i at forlade Barcelona, selvom den catalanske klub var klar til at sælge ham sidste år.

I og med, at der er lange udsigter til, at De Røde Djævle kan få en aftale i stand med De Jong, har de ifølge El Nacional valgt at rette fokus mod Real Madrid-stjernen Fede Valverde.

Den 24-årige Valverde har været en vital del af Real Madrid-truppen i denne sæson, hvorfor det er usandsynligt, at de vil sælge ham til sommer.

Det spanske medie skriver, at Manchester United skulle være klar til at betale 80 mio. euro (595 mio. kr.) for ham, hvilket er mindre end de 100 mio. euro (743 mio. kr.), som han ifølge Transfermarkt er værd.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Pavard: Nu har Bayern prissat ham

Valverde har kontrakt med Los Blancos frem til juni 2027, og har i denne sæson været på banen i 29 kampe. I disse kampe har han bidraget med otte mål og fire oplæg.