FC Midtjylland havde stor succes i opgøret mod FC København søndag. De formåede nemlig at finde hele 4-0 i opgøret i 3F Superligaen. Derved øgede de afstanden mellem de to hold med seks point.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi har scoret 128 ‘doubles’ for FC Barcelona

Den midtjyske klubs assistenttræner, Kristian Bach Bak, var naturligvis godt tilfreds med sejren. Han lægger dog særligt vægt på, at han er tilfreds med det signal, den sender:

“Sejren sender et super vigtigt signal i forhold til vores position i mesterskabskampen. FCK er jo noget af det bedste, man kan møde i Superligaen, så vi er utroligt glade for den præstation, vi lægger for dagen,” fortalte Kristian Bach Bak til klubbens officielle hjemmeside.

Dette følger han op, da han også fortæller, at det er vigtigt for holdets egen selvforståelse, efter et par hårde nederlag:

“Men det er også vigtigt for vores egen selvforståelse, med den vinderkultur vi har, efter et par hårde nederlag. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre måde at komme tilbage på sporet,” siger han til FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Solskjær er frustreret over Bruno Fernandes’ arbejdsomhed

FC Midtjylland er i skrivende stund kun et enkelt point mod SønderjyskE, som i øjeblikket indtager førstepladsen i 3F Superligaen.