FC Barcelona har mandag bekræftet, at Jordi Alba blev skadet i gårsdagens opgør mod Sevilla. Det rejser tvivl om, hvorvidt han vil være i stand til at deltage i El Clásico senere på denne måned.

De har ikke meldt ud om, hvor længe Alba, som ikke er udtaget til Spaniens landshold, vil være ude med skaden. Der er dog flere lokale medier, der rapporterer, at det sandsynligvis vil være i mindst tre uger.

“En test udført i morges har bekræftet, at Jordi Alba har en muskelskade i højre knæhase. Han er derfor ude, og hans rehabilitering vil afgøre, hvor han kan spille igen,” siger klubben på sociale medier.

Nødt til at udgå

Alba var nødt til at udgå i anden halvdel af Barcas 1-1-opgør mod Sevilla søndag. Det medførte, at den nyindkøbte Sergino Dest fik sin debut for det spanske La Liga-hold.

Barca kom bagud allerede efter otte minutter, da Luuk de Jong sendte Sevilla i front. Kun to minutter senere formåede Philippe Coutinho dog at få udlignet.

Det betyder også, at de fortsat er ubesejret i La Liga, efter en 4-0-sejr mod Villareal og en 3-0-sejr sidste torsdag. Real Madrid, som har spillet en kamp mere, end Barca, er i øjeblikket i front i La Liga med ti point.

De to hold tørner sammen på Camp Nou den 25. oktober, men Alba kan være nødt til at se på fra sidelinjen.