Barcelona er blandt klubberne, der er i færd med at forberede et kontrakttilbud til PSG-spilleren forud for sommerens transfervindue.

FC Barcelona er angiveligt i færd med at forberede et kontrakttilbud til Xavi Simons, som de ønsker at bringe retur til Camp Nou. Det skriver spanske SPORT.

Den hollandske midtbanespiller forlod Barcelona til fordel for PSG i 2019. Han står dog uden kontrakt denne sommer, og det tyder ikke på, at den franske klub forlænger hans kontrakt.

Det har resulteret i, at den blot 18-årige PSG-spiller er dukket op på radaren i flere klubber i hele Europa. Og en af de klubber, der viser interesse for den unge spiller, er Barcelona.

Der har ellers tidligere været forlydender om, at de ikke har ønsket at bringe ham retur til Camp Nou, men nu har piben dog fået en anden lyd.

I og med, at Barcelona ikke er den eneste klub, der viser interesse for Xavi Simons forud for sommerens transfervindue, er det ikke sikkert, at han vender retur til den catalanske klub.

Den unge spiller har nemlig flere tilbud på bordet. Det vil sige, at han har muligheden for at forlade PSG til fordel for flere klubber. Derfor har han en stor beslutning at skulle træffe, inden der bliver taget hul på den næste sæson.