FC Barcelona ønsker at hente Ajax-forsvarer Noussair Mazraoui, der står uden kontrakt til sommer.

Dani Alves står til at få forlænget sin kontrakt med den catalanske klub, men det forventes dog ikke, at den brasilianske forsvarer fortsat er i klubben, når 2022/23-sæsonen er overstået.

Derfor er Barcelona på udkig efter en langsigtet afløser, og har i denne forbindelse et godt øje til Mazraoui. Det skyldes særligt, at han står uden kontrakt til sommer, og derfor kan hentes på en fri transfer.

Og for at overbevise ham om et skifte til Barcelona, er den catalanske klub klar til at give ham en årsløn på 3,5 mio. euro, skriver Fichajes. Det er svarende til cirka 26 mio. kr.

Ydermere skriver Fichajes, at han er blevet tilbudt en kontrakt med en længde på fem år. Det vil sige, at den samlede værdi af hans kontrakt vil lyde på 17,5 mio. euro. Dog vil der også være en række bonusser inkluderet i kontrakten.

Barcelona er dog ikke ene om at ville hente den nuværende Ajax-forsvarer. Angiveligt er han også på radaren i en række andre klubber i Europa, herunder AC Milan og Borussia Dortmund.

Efter sigende skulle Mazraoui dog selv foretrække et skifte til Barcelona. Et meget lukrativt tilbud fra en anden klub, kan dog potentielt ende med at lokke ham et andet sted hen, end til Camp Nou.