Det er ikke muligt for FC Barcelona at registrere den den unge Alex Collado. Han har tidligere været kædet sammen med FC København.

Alex Collado gjorde det klart i sommer, at det ikke lå i hans fremtidsplaner, at han skulle fortsætte med at tørne ud for FC Barcelonas reservehold.

LÆS OGSÅ: Barcelona er i dialog med to midtbanespiller: Venter på Xavi

I sommer endte han da også med at blive registreret som spiller for klubbens førstehold, men blev dog kort efter afregistreret igen. Det skyldtes, at der var udsigt til, at han ville blive lejet ud til enten Club Brugge eller Sheffield United.

Hertil valgte de dog også at afregistrere ham, da de havde svært ved at få registreret alle deres nye spillere. For at sikre, at det var muligt at få registreret dem alle, var de nødt til at forsøge at komme af med en række ikke-nødvendige spillere.

De fik dog ikke udlejet Collado, som de gerne ville, og derfor er der rygter om, at han bliver udlejet i januar. Blandt andet er han blevet kædet sammen med et skifte til danske FC Købehavn, skriver bold.dk.

Desuden skriver det spanske medie SPORT, at Barcelona ikke har mulighed for at genregistrere Alex Collado. Af denne grund vil den catalanske klub forsøge at udleje ham i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Officielt: Tottenham har hentet afløser for Nuno

Det kan potentielt ende med at blive til FCK, men SPORT skriver dog ikke noget om, hvorvidt der allerede er konkrete forhandlinger. Sportsdirektør i FCK, Peter ‘PC’ Christiansen, har dog bekræftet overfor TV3+, at de ‘ved, hvem han er’.