Den mangeårige Barcelona-forsvarer, Gerard Pique revser Barcelona-ledelsen for deres håndtering af Lionel Messis kontraktsituation, der resulterede i, at den argentinske superstjerne forsøgte at forlade klubben tidligere på året.

LÆS OGSÅ: Barca interesseret i at forlænge med ung kantspiller

Kritikken kommer dagen før sæsonens første El Clasico mod Real Madrid og to dage efter, at den 33-årige forsvarsspiller har skrevet under på en ny kontrakt med Barcelona. Ligeledes står klubben overfor et mistillidsvotum mod ledelsen.

Klubpræsident Josep Bartomeu var under beskydning i et interview, Messi gav, som i sidste ende besluttede at blive på Camp Nou, men forholdet mellem de to synes uopretteligt, hvilket har efterladt Pique forbløffet.

“Jeg spørger mig selv: Hvordan kan det være, at den bedste til nogensinde at have spillet spillet, som vi har været så heldige at have glæde af, vågner op en dag og sender en Burofax, fordi han føler, at der ikke bliver lyttet til ham?” sagde Pique til avisen La Vanguardia.

“Det er alt for konfronterende. Hvad sker der? Messi fortjent alt; det nye burde være opkaldt efter ham først, og derefter sponsoren. Vi skal bevare vores stjerner, og ikke under-værdsætte dem. Det går mig virkelig på.”

Adresserede også Bartomeu-rygter

Desuden adresserede forsvareren også, at det i medierne har været rygtet, at Bartomeu var klar over, at klubben hyrede et marketingbureau med speciale i sociale medier til at kritisere spillerne tidligere på året. Et rygte som Bartomeu har nægtet skulle være sandt.

“Som Barca-spiller ser jeg, at min klub har brugt penge, penge, de nu beder os om, til at kritisere os. Og jeg taler ikke om at kritisere folk uden for klubben, men nuværende spillere. Det er forfærdeligt.”

LÆS OGSÅ: Lionel Messi håber stadig at møde sin rival

“Jeg bad Bartomeu om en forklaring, og han sagde ‘Gerard, jeg vidste det ikke’, og jeg troede på ham. Men nu ser jeg, at den person, der var ansvarlig for at gøre dette, stadig arbejder i klubben. Det gør ondt. Og jeg siger det her, fordi jeg allerede har sagt det til præsidenten.”