Alt tyder på, at Barcelona må undvære deres forsvarsstjerne, når de på lørdag møder Real Madrid i sæsonens første El Clasico. Jordi Alba ser nemlig ikke ud til at være klar efter sin skade, hvorfor han ikke kan indtage positionen som venstreback.

Forsvarsspilleren var nødt til at se sig selv blive skiftet ud i 1-1-opgøret mod Sevilla. Her fik han en skade i hasemuskulaturen, som har medført, at han ikke har optrådt for Barcelona siden Sevilla-kampen.

Alba var en af de få spillere, der var til stede på Ciutat Esportiva onsdag, da han håber på at være klar til El Clasico. Han gør alt, hvad han kan for at blive klart, ifølge AS. Intet er dog sikkert endnu.

Den 31-årige back skal vurdere, hvorvidt han føler sig klar under træningen torsdag. Der berettes dog om, at Barcelona ikke er optimistiske omkring chancerne for, at de kan have den erfarne back med, når de lørdag står over for Real Madrid.

Meget tyder dog på, at Barcelona også har en større interesse i, at han er klar til at kampen mod Juventus i næste uge. Det gør sig især gældende, da de til denne kamp skal undvære Gerard Pique, da han fik et rødt kort i kampen mod Ferencvaros.

Dette betyder desuden, at Sergino Dest sandsynligvis fortsat vil være at finde som venstreback mod Real Madrid. Junior Firpo er dog også en mulighed, ligesom Jordi Alba måske skiftes ind i løbet af kampen.