Ifølge en rapport fra det spanske medie Sport, vil Barcelona-spillerne sende et brev til bestyrelsen, hvori de udtrykker deres bekymringer over de meget omtalte lønnedskæringer. Desuden har avisen også afsløret noget af brevets indhold.

Spillerne mener ikke, at det er en god idé, at bestyrelsen kun har inviteret en enkelt spiller til at forhandle på vegne af hele holdet. Derfor har de givet udtryk for deres overraskelse og bekymring over processen.

I omklædningsrummet er der brev enighed om, at der har været mange på informal i hele processen, der har omhandlet, at spillerne skal gå ned i løn.

Bestyrelsen informede spillerne via e-mail

Bestyrelsen informede samtlige spillere om, at der ville blive taget hul på forhandlinger om lønnedskæringer om blot 15 dage. På pågældende tidspunkt var de fleste spillere endda ude at spille med deres landshold.

Holdet ønsker at minde klubben om, at de var de første, der indvilligede i at gå ned i løn, da pandemien startede. Desuden tog de endda penge ud af deres egne lommer, så andre medarbejdere i klubben ikke ville stå over for problemer.

Finder det absurd

Den nuværende anmodning fra bestyrelsen virker imidlertid absurd for dem. For det første forsøgte bestyrelsen at føre forhandlinger, uden overhovedet at involvere spillerne, hvilket de tilmed skrev i deres brev.

For det første har bestyrelsen brugt penge på op til flere investeringer. Af denne årsag ser det slet ikke ud til, at det giver mening med en lønnedsættelse for spillerne.

Det forventes, at spillerne vil sende brevet til bestyrelsen inden for de næste par dage. Derfor er der ikke andet at gøre, end at vente og se, hvordan tingene kommer til at udvikle sig mellem omklædningsrummet og Bartomeu.

Meget tyder dog på, at spændingen vil forblive ganske høj, især i betragtning af det samlede pres på præsidenten i forhold til mistillidsafstemningen.