At gøre karriere som fodboldspiller i FC Barcelona er en drøm for mange. Det har angiveligt også været for hollandske Memphis Depay. Alligevel har han dog også gjort sig overvejelser om en karriere udenfor banen.

LÆS OGSÅ: Umtiti på radaren i Premier League-storklub

I et nyligt interview med spanske Sport fortæller den 27-årige hollandske spiller, at han allerede har en god idé til sit næste karrieretræk, når han stiller støvlerne på hylden. Efter fodboldkarrieren har han nemlig i sinde at kaste sig over musikken.

“Selvfølgelig tænker jeg på det en gang imellem, men fodbold er mit primære fokus. Jeg arbejder hårdt hver dag, og jeg træner i mange timer for at opfylde denne drøm. Og det er dér, mit totale fokus ligger. Måske vil jeg tage den mere seriøst senere, men for nuværende er det kun en hobby,” siger han til Sport ifølge CLBold.

Han kommer dog ikke til at starte helt fra bunden, da han allerede har taget hul på en karriere som rapper. På sin YouTube-kanal deler han sine sange og musikvideoer, og det har resultere i over 600.000 abonnenter.

Desuden er der også flere af hans musikvideoer, der har fået en solid mængde visninger. Hans mest sete video har fået mere end 15 millioner visninger. Det er sangen ‘No Love’, som han udgav i december 2018.

LÆS OGSÅ: Barca-truppen er rejst til Tyskland: Talent igen fravalgt

“Det er som terapi, når jeg er i studiet. Jeg kan koble af fra fodbold i et par timer og på den måde tanke nyt fokus til næste dag. Det er som et ægteskab for mig,” fortæller Memphis også.