Flere unge Barcelona-spillere viser, at det er dem, der er fremtiden i klubben. En af dem, der vil gøre alt for at opnå en stor fremtid i Barcelona, er Sergino Dest.

Han har svaret de kritikere, der mener, at han har foretaget skiftet til Barcelona for tidligt i hans karriere. I denne forbindelse giver en forklaring på, hvorfor han ikke tøvede med at acceptere tilbuddet fra de catalanske giganter.

Det unge talent er kun 19 år gammel, men har allerede sikret sig et skifte fra Æresdivisionen, hvor han spillede til Ajax, til Barcelona, hvor han i dag spiller. Skiftet blev gennemført i sommerens transfervindue.

Dest har udtalt sig om hans skifte til Barcelona. Samtidig fortæller han også, at det er en stor udfordring, men at han mener, at han vil udvikle sig hurtigere, end hvis han var blevet i hollandske Ajax.

“Folk mener måske, at jeg er taget til Barcelona for tidligt, og at jeg skulle være blevet længere i Ajax. Når du tager til Spanien, for at leve der, så lærer du spansk tidligere og bedre, end hvis du var blevet i Holland. Det er sådan jeg ser på det med fodbold. Jeg tror, at jeg i Barcelona kan udvikle mig hurtigere. Det er en udfordring, men jeg elsker det,” sagde det unge Barca-talent.

Dest har ikke været i den spanske klub i lang tid, men han har allerede haft sin debut i både La Liga og Champions League. Det betyder selvfølgelig også, at han har fået en del spilletid allerede.

Indtil videre har han overtaget pladsen som venstreback fra Jordi Alba, som fortsat er ude med en skade. Han håber dog på, at han på sigt kan erstatte Sergi Roberto på den anden side af banen.