Der er flere spillere, der har været rygtet til Barcelona i sommeren og efterårets transfervindue. Bl.a. gik der rygter om, at Liverpool-stjernen Georginio Wijnaldum stod højt på Ronald Koemans ønskeliste.

Det viser sig nu, at der har været noget om snakken. Den hollandske Barca-træner har nemlig bekræftet i et interview, at han havde stor interesse i at hente Wijnaldum til det catalanske.

“Vi har allerede Frenkie som er hollænder i truppen, men jeg håbede, at vi fik endnu en hollænder til truppen. Wijnaldum var på min ønskeliste,” udtalte Koeman i et interview med hollandsk tv.

Tilbage i 90’erne var Luis van Gaal cheftræner for Barca. I denne tid hentede han mange hollændere til Barca. Af denne årsag blev Koeman af intervieweren bedt om at sammenligne hans Barcelona med Louis van Gaals.

I denne forbindelse udtalte han:

“Det var ekstremt så mange hollændere Van Gaal havde, så jeg mener ikke det kan sammenlignes med den nuværende situation. I dag er der mig, Frenkie de Jong og assistentræner Alfred Schreuder, som er hollændere her i Barca. Men da Van Gaal var der, så var der otte eller ni hollændere.”

Blev bedt om at kommentere på Depay

Desuden blev Koeman også bedt om at kommentere på Memphis Depay. Han var nemlig endnu en spiller, der af flere omgange blev rygtet til Barca.

“Han er en fantastisk spiller. Han kan spille som angriber, men han gør det også godt som venstre kant. Han er stærk, holder godt på bolden, vinder dueller og leverer på et højt niveau. Jeg har arbejdet godt sammen med ham tidligere, så jeg tænkte, at det også kunne ske her i Barca,” sagde Koeman afsluttende.

Derfor kunne det også godt tyde på, at der er en fortsat interesse for at hente både Memphis Depay og Georginio Wijnaldum til klubben.