FC Barcelona har planer om at styrke deres defensiv denne sommer. I denne forbindelse har de blandt andet et rigtig godt øje til Marcos Alonso.

Marcos Alonso skulle have gjort det klart overfor Chelsea, at han ønsker at forlade klubben til sommer. Og nu ser det ud til, at det kan blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Medie: Real Madrid vil hente City-stjerne i stedet for Kylian Mbappé

Ifølge den anerkendte journalist Fabrizio Romano har klubbens ledelse nemlig givet ham lov til at forlade Stamford Bridge denne sommer.

Den 31-årige forsvarsspiller har et ønske om at vende retur til Spanien, hvor han naturligvis ønsker at fortsætte sin karriere i La Liga.

Derfor har han i længere tid været i dialog med FC Barcelona, der skulle være klar til at hente ham i Chelsea, såfremt de to klubber kan blive enige om en pris.

I og med, at han har kontraktudløb næste sommer, forventes det dog ikke, at den engelske klub har i sinde at kræve en stor sum penge for ham.

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 15 millioner euro, hvorfor man må forvente, at det er en pris i dette leje, Barcelona skal betale for ham.

LÆS OGSÅ: Endnu en PL-klub melder sig ind i kampen om Gabriel Jesus

Alonso er dog ikke den eneste Chelsea-spiller, der kan være på vej til Barcelona. Både Andreas Christensen og Cesar Azpilicueta rygtes nemlig også til den spanske klub.