Der er fortsat ikke komme officielle udmeldinger om Ousmane Dembeles fremtid. Han bliver dog konsekvent fobundet med et skifte til Manchester United.

Sky Sports har rapporteret, at Manchester United er i forhandlinger med Barcelona om en låneaftale. På den anden side indikerer spanske medier, at Barcelona ønsker at sælge franskmanden.

Ifølge spanske Sport, er Barcelona villige til at sælge ham for 60 millioner euro (svarende til 446 millioner danske kroner). Det er hele 45 millioner euro mindre, end de selv betalte for ham, da de hentede ham i tyske Dortmund.

Den 23-årige stjerne står uden kontrakt i 2022, og flere spanske kilder har angivet, at hvis ikke Barca får ham solgt i dette transfervindue, er han sandsynligvis ikke engang 20 millioner euro værd næste år. Hvorfor? Fordi han sandsynligvis skal holde bænken varm denne sæson.

United har råd

Sport hævder, at Dembele i øjeblikket er femtevalg til angrebspositionen hos Barca. Han vil endda rykke længere ned ad rangstigende, hvis Memphis Depay tilslutter sig klubben.

Derfor er den catalanske klub interesserede i at sælge ham for 60 millioner euro, hvilket Manchester United har råd til. Kommer Old Trafford-klubben med et bud, der kan matche dette beløb, er der ingen tvivl om, at det vil blive accepteret og Dembele vil tilslutte sig De Røde Djævle.

Ikke meget spilletid

I denne sæson har han ikke fået meget spilletid. I åbningskampen mod Villareal fik den tidligere Borussia Dortmund-angriber udelukkende 20 minutters spilletid i anden halvleg.

I gårsdagens kamp mod Celta Vigo valgte den hollandske cheftræner Ronald Koeman at lade franskmanden sidde på bænken.